Nejprodávanější produkty

na stránku
Zobrazují se 25 – 36 z 66 položek
  • Dřevěná miska ve tvaru čtyřlístku se čtyřmi přihrádkami na drobné pamlsky (oříšky, sušené ovoce, luštěniny,...). Je vyrobena z masivního bukového dřeva a povrchově ošetřena olejem.

  • Dřevěné kuchyňské prkénko z bukového masivu ve tvaru srdce. Motiv je vytvořen intarzií, vložením silné vrstvy dubového dřeva, to zajistí motivu jeho barevnou stálost i použitelnost pro krájení nožem. Nejen příjemná dekorace pro chvíle rodinné romantiky, ale i vydatný pomocník v kuchyni. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami.

  • Velké bukové krájecí a servírovací prkénko ve tvaru prasátka. Ouško je ve tvaru misky pro dresink. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami.

  • Dřevěné kuchyňské prkénko z bukového dřeva ve tvaru kravičky. Ouško a bříško je ve tvaru misky, připravené na vaše dobroty. Ideální pro krájení a servírování pokrmů, podávání steaků, kolena nebo přípravu zeleninových a ovocných salátů. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami s přídavkem aromatických olejů.

  • Dřevěné kuchyňské prkénko z bukového masivu. Z jedné strany je opatřeno odtékací drážkou, takže vám šťáva z masa a ovoce neuteče. Z druhé strany je hladké. Ideální pro krájení a servírování pokrmů, podávání steaků, kolen a nebo přípravu zeleninových a ovocných salátů. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami.

  • Dřevěné kuchyňské prkénko z bukového dřeva ve tvaru ryby. Ideální pro krájení a servírování ryb. Může posloužit jako vhodný dárek pro rybáře. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami s přídavkem aromatických olejů.

  • Dřevěné kuchyňské prkénko z bukového masivu. Z jedné strany je opatřeno odtékací drážkou, takže vám šťáva z masa a ovoce neuteče. Z druhé strany je hladké. Ideální pro krájení a servírování pokrmů, podávání steaků, kolena nebo přípravu zeleninových a ovocných salátů. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami.

  • Dřevěný ježeček na kolečkách, s nákladem podobným logu jedné velké ovocnářské firmy. Tato dřevěná hračka na kolečkách zaujme a zabaví každé dítě, nebo ji lze použít jako domácí dekoraci. Hračky na kolečkách koordinují pohyb malých dětí, podporují jejich motoriku a následnou chůzi. Steve je vyroben z bukového dřeva a je ošetřen nezávadným včelím voskem....

  • Tato dřevěná hračka na kolečkách zaujme a zabaví každé hravé dítě. Hračky na kolečkách koordinují pohyb malých dětí, podporují jejich motoriku a následnou chůzi. Pejsek je vyroben z bukového dřeva a je ošetřen nezávadným, přírodním včelím voskem. Vyrobeno v ČR z přírodních materiálů.

  • Dřevěné kuchyňské prkénko z bukového dřeva, se servírovací plochou a kapsami na dresing. Ideální pro krájení a servírování pokrmů, podávání steaků, kolena nebo přípravu zeleninových a ovocných salátů. Prkénko je ošetřeno olejem na dřevo ve styku s potravinami.

  • Dřevěný adventní svícen ve tvaru prohnutého obdélníku.Svícen z masivního bukového dřeva na 4 čajové svíčky.

  • Dřevěná čajová krabička s výklopným víkem, vhodná i jako dárková, nebo jako krabička na šperky. Víčko je zdobeno vykládaným motivem z exotického dřeva, takzvanou intarzií. Krabička je ošetřena olejem pro styk s potravinami. Vnitřní prostor je rozdělen na 6 (3 x 2) přihrádek, do každe se vejde cca 15 sáčků baleného čaje. Přihrádky lze vyndat a využít tak...

Zobrazují se 25 – 36 z 66 položek